Tinad frys

Skrivet den 2011-04-03, klockan 18:51:33
När jag höll på å diska så upptäckte jag att frysen var avstängd..

Jag skulle lägga in isbitarna å när jag tog i brödet så kände jag att de va alldeles mjukt!! Kollade lite andra saker också, alla bröd hade tinat, köttbullarna va lite mjuka..

Kollade tempen å såg att den va på -8, fick lite panik å ringde pappa å frågade va den skulle stå på.. Å hans stod på -18!

Först trodde vi att den va trasig, eftersom den bara lagt av utan att vi hade gjort något.. Kunde inte hitta nånstans å höja tempen på.. Sen upptäckte Erik att frysen va avstängd... Han klickade igång den å den började brumma. Hade varit pinsamt å ringa till Bostaden å säga att den va trasig, när den egentligen bara va avstängd.. =P

Vi gissar att den har varit avstängd sen igår kväll, va lite trångt i kylen när vi va flera som höll på.. Men vi behöver inte spekulera så mycket om vems fel det var, eftersom de inte blev nån skada.. Vi får bara äta köttisar till middag i morron ;)

Så vi får väl tacka Sandra för att hon ville ha isbitar i cidern i fredags, annars hade jag inte öppnat kylen idag å då hade vi nog inte upptäckt det sen i morse

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0