Min dag

Skrivet den 2009-07-01, klockan 19:46:10
Fick ett förslag om att åka å bada idag å jag kunde inte tacka nej, de va ju så varmt ute, studierna fick vänta..=P Först åkte jag å hämta min telefon på Ersboda å sen åkte jag å hämta upp Char. Vi tänkte ta Nydala men kom på att jag hade bil så vi åkte till Stöcksjö..

De va ganska så mycket folk, så vi placerade oss en bit ifrån smeten av folk.. Hoppade i plurret på en gång.. De va sjukt varmt, skulle säga 23-24 grader kanske.. (Mycket varmare än i helgen iaf å då vare 21-22..) Sen la vi oss å sola, men det blev tyvärr inte så mycket solning. För de kom massa otrevliga moln, å sen mullrade å så såg vi att de regnade ett bit ifrån oss.. Så vi packade ihop å gick till bilen. När vi kom ut på E4an så kom det regndroppar..

Jag åkte å lämna Char å sen for jag ner på MAXI. När jag kom hem tänkte jag sola lite för det va fint väder här, men det mullrade så jag vågade inte gå ut.. När de slutat mullra å solen kommit fram tog jag mina saker å gick ut.. Jag hann ligga i 5 minuter å sen började de å regna, bara lite dugg, men det var jobbigt för boken blev blöt!!

Detta var min dag..

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: Jenny
Den 2009-07-02, klockan 00:23:55

Låg också o solen idag, fast vid nydala. Från 10-14 fick vi ligga i stekande hette :p

Skrivet av: Angelica
Den 2009-07-02, klockan 10:14:29

Ohh, härligt


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0