Staaaaaan

Skrivet den 2008-11-27, klockan 17:31:40
Gick upp när Erik gick till jobbet, åt frulle å sen gjorde jag klart min CAD-ritning. Behövde kolla lite saker på internet, men de gick inte så vårt internet inte fungerade.. Så jag gjorde mej iordning för att gå till skolan å när jag var klar att gå så funkade de igen..

I skolan finjusterade jag allt med utskriften å skrev sen ut, de ser bra ut förutom att jag har en text runt hela pappret, hmm, vene riktigt vad det är.. Måste fråga FH om de, men han hade lunch idag när jag fick problem å jag hade inte ork å vänta.. Så jag får gå tillbaka i morron..

Sen drog jag hem lämnade mina saker å drog ner på stan.. Jag är förvånad att jag fick med mej så mkt saker!! Så mkt har jag aldrig haft med mej upp därifrån, hehe.. Men de va kul..

När jag var på SB så var det en bakom mej som la upp ett mjölkpaket på bandet, inte visste jag att de sålde mjölk?!? Men jag tror att de hade den till nån speciell dricka som fanns där..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0