Med eller utan alkohol?

Skrivet den 2008-01-29, klockan 18:05:21

Jises, jag har verkligen börja tröttna på folk som kommenterar att man inte dricker tillräckligt mye när man är ute å festar.. Eller väljer att stanna hemma vissa dagar.. Eller om man inte dricker alls så är man plötsligt nykterist!!! Gousch!

Ser inte de roliga i att gå ut varje tis, fre å lör å supa sej full... Då man istället kan tillbringa den tiden hemma, med nån/några man gillar å ba tare lugnt.. De kan bli kul de me..

Visst även ja tycker att de e roligt å gå ut nån gång ibland, men jag klarar inte av å dricka så mye att ja tappar kontrollen av mej själv, då ja har ett stort kontrollbehov av mej själv å varje steg jag tar... Jag vet iaf var min gräns går, å ja önskar att andra skulle veta de me.. För att skylla på alkoholen är väl bland de värsta man kan göra!! Tycker att de är fel att många använder de som en ursäkt ens.. De va ju inte så att alkoholen tvingade en att dricka, utan de va man själv som drack!

Efter nyår blev jag riktigt skrämd, å jag slipper gärna å uppleva de jag gjorde, igen.. Okej, allt på nyår va inte kass, de hände en del bra saker å.. Men det är nåe som verkligen har påverkat mej.. Å jag kommer nog aldrig å glömma de som hände..

Jag är inte så sugen på å...
...falla ihop i en snöhög i smällkalla vintern i tunna kläder
...ligga i toaletten å spy
...vakna upp dagen efter, utan att komma ihåg va jag gjorde dagen innan
...göra massa saker, som jag dagen efter ångrar


Så nej, ba för man inte super sej redlös så e man inte nykterist..


Vad tycker du?
Skrivet av: Gradin.
Den 2008-01-29, klockan 18:52:50

Du har så rätt!, jag (som du vet är "bilnarkoman") tycker att det e roligare att kunna sätta mej att köra ist för att va beroende av att nån skjutsar mej, med det e bara jag det;)

Skrivet av: Agge
Den 2008-01-29, klockan 21:22:05

Jo tack, de har ja märkt!! =P fast de e bra att ha nån som kör en.. ;)

Skrivet av: Gradin.
Den 2008-01-29, klockan 21:39:07

jo;) å jag kör så gärna:D

Skrivet av: Agge
Den 2008-01-30, klockan 13:24:04

Haha.. De e bra.. Då vet man ju att man kommer hem iaf.. =P


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0