Ingen fara

Skrivet den 2008-02-01, klockan 14:20:46
Va på A2:an igår, de va inge vidare.. Fast de kan ha varit för att ja inte stod på den djupa delen som ja brukar.. Efter passet vare mind, väldigt skönt å ba flyta omkring.. Ringde Erik när ja gick från IKSU så ja hade pratsällskap, de e inge vidare å gå helt själv, inte näre e mörkt iaf.. Fast ja hade iofs musik, men de e inte samma sak..

Kom då på att ja inte hade prata med mamma på hela dan!!! Vilket ä väldigt ovanligt.. Hon va inte ens inne på MSN, inte pappa helelr för den delen.. De va nästan så att ja vart orolig.. Fast ja hade trevligt ändå.. Kanske ska börja släppa taget om min mamma..=P=P haha...

Fast när ja kom hem idag så börja hon prata me mej på MSN, så då blev ja lugn.. De hade vari på ÖH på Solna Gymn... Så de kan ju förklara en del..De verkar som om lillebror ska börja där, men vi får se, mye kan hända..

De va typ storm när ja gick till Univ, i morse, sjukt läskigt, för vinden kom från sidan å så vare halt så de va nära att bena for i luften.. Men ja lyckades hålla mej uppe.. Å de va inte mye bättre när ja gick hem.. Då vare nästan värre!! Skrev ut mina kemigrejor idag, så nu ere ba å börja plugga..

Skulle egentligen plugga idag, men ja har ingen ork alls... Har för ont i huvudet för de å i ryggen å!! Vene va ja har gjort med den.. Skulle behöva lite massage, de vore väldigt skönt..

Jaja.. Ska försöka hålla mej inne hela kvällen, de e inte så lockande å gå ut i de här vädret..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0