Trött morron

Skrivet den 2008-12-08, klockan 10:54:08
Jag var jättetrött i morse när jag vaknade av Eriks klockan.. Han vaknade också å stängde av larmet, la sej ner igen.. Jag sa till han att han skulle gå upp så att han inte skulle försova sej.. Han muttrade lite å vände sej om.. Typ dödstrött? Petade han lite i ryggen å tjatade, å så gick han upp.. =P

Efter en stund så kände jag ett par iskalla fingrar på min rygg, han va tillbaka å kröp ner under täcket igen.. Vaknade upp i panik efter klockan 6 å trodde att klockan var mycket mer å att Eriks hade försovit sej, men inte de.. När han gått somnad jag om.. Sen ringde alarmet 5 över 7.. "Stäng av" sa jag lite trött.. Inget hände, jag vände mej om å såg att sängen va tom, då förstod jag att det va min egen.. =P Hehe..

Tog mej upp med halvöppna ögon, åt frulle å bänkade mej framför tv, sen blev de lite stressigt.. Så jag tog cykeln till skolan.. De e lite läskigt, men de går bra, bara man inte har för hög fart, gör för snabba rörelser å inte cyklar i isspåren.. Men de e så jobbigt å gå en hel kilometer..!! =P

Föreläsningen kändes som lite repetition, jag hoppas att den här kursen inte kommer å va så svår.. För bara det att vi har TS gör att det blir svårare!! Han är alldeles för förvirrad för sin egen och för vår skull..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0