Go morron!

Skrivet den 2007-09-10, klockan 09:54:23
Så, nu har jag legat vaken i 1,5 timma och orkade inte ligga kvar i sängen... Ibland kan det va riktigt skönt att bara ligga där å slappa, men jag blir så rastlös!! Behöver inte gå upp förän om 2 timmar egentligen, då skolan börjar 13.
Jag drömde att Lina (min favvo granne) hade flyttat upp til Umeå och köpt massa mat, så nu va kylskåpet å frysen fulla. De börjar eka där inne i verkligheten, kanske ska gå och titta om nån har lämnat nåt där.. De vore trevligt. Sen drömde jag att jag hittade min gaffel, som försvann spårlöst förra söndan. Jag har ingen aning om var den kan vara. Å jag hade bara en gaffel med mej och det finns inga lånegafflar heller, så nu måste jag äta allt med sked! De funkar ju, men de vore treligt med en gaffel, får väl skaffa de i helgen, fast jag hade bestämt att jag skulle göra de helgen som va, men de blev andra planer... Å jag måste ha bestick i helgen, då jag tror att jag får besök.. Men de får jag lösa sen..

Jag får väl ta å hitta på nåt nu innan skolan börjar, kanske ta en morronpromenad... Eller inte, de va lite för ambitiöst å de orkar jag inte vara på mornarna, får väl bli en eftermiddaspromenad istället. Jepp, de låter mycket bättre. Rensa hjärnan från matten efter skolan, eftersom jag troligtvis behöver räna vidare när jag kommer hem..

Ska gå och leta efter kläder nu..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0