Mardrömmen

Skrivet den 2011-11-04, klockan 22:33:01
Läste i tidningen i onsdags om ett par som fått sina barn omhändertagna, då de va misstänkta för övergrepp på barnen.. De togs även upp på radion på eftermiddagen å så var paret med i SVT:s Uppdrag Granskning på kvällen..

Hela historien är helt sjuk! Förstår inte att de kan gå till så, jag förstår att man i sådanna här misstänkta fall gör de bästa för barnen, men var det bästa för barnen att bli hämtad från skola/dagis av en främmande person å sen inte få träffa sina föräldrar eller någon annan nära på 68 dagar?!?! Helt ofattbart..

De e svårt å spola tillbaka tiden, men en ursäkt skulle kunna vara något, iaf en början..

Tycker riktigt synd om den här familjen som drabbades så hårt pga ett telefonsamtal från en person till socialen.. Måste va en riktig mardröm att bli misstänkt för något som man inte har gjort.. Speciellt det här brottet eftersom det är grovt, rykten går fort.. Nu verkar det ändå som om de har haft familj å vänner å grannarna på sin sida..

HÄR finns en artikel från Aftonbladet, dokumentären finns på SVT play.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0