14 april 11

Skrivet den 2011-04-14, klockan 19:29:23
Klockan ringde 8 i morse å de va tungt å ta sej upp, men jag hade inget val eftersom jag hade ett möte med PH-experten klockan 10..

Ett par minuter i 10 gick jag in på kontoret, fick hjälp å leta efter min person, men han syntes inte till.. Han svarade inte på telefonen heller, så efter 30 minuter gick jag.. Då gick jag förbi min F-hand med lite material å pratade lite med honom..

Sen åkte jag hem, åt lunch å skrev lite. Sedan vaknade Erik till liv. Vi åkte å hämtade en moppe, Erik körde den till jobbet medan jag åkte hem, för jag va tvungen å slänga in tvätt i maskinerna.. Sen åkte jag å hämtade Erik. Jag ringde när jag satte mej i bilen å då sa han att han hade tappat avgassystemet å jag va tvungen å plocka upp de..

Sen när jag började närmade mej platsen så ringde jag upp Erik igen för att få lite mer exakt.. Å då såg jag de, körde nästan över det.. Problemet var att de va mitt på E12:an, så jag svängde av å åkte runt innan jag hittade nånstans att parkera..

Gick ut till vägkanten å väntade tills kusten var klar.. På vägen tillbaka till bilen så halvsprang jag lite å i nerförs i leran så gick de inte så bra, så jag halkade å gled på rumpan.

Rev loss lite kartongbitar som fanns i bilen som jag satte mej på, vill inte ha lera på sätet.. Sen åkte jag ut till Eriks jobb, lastade in de sista moppe-delarna å sen åkte vi hem.. Erik stressade in å fixade iordning för jobb, medan jag fixade tvätten..

Ska ta å städa lite här hemma nu, börjar se grisigt ut.. Våren är inge kul, för de e tonvis med grus i hallen å de har börjat leta sig längre in i lägenheten..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0