13 nov 10

Skrivet den 2010-11-13, klockan 14:16:35
Idag är jag människa igen! =D Eller ingen får röra min rygg, men jag kan iaf vara uppe å gå som en normal människa!! ;)

Gick upp 7 å åt frulle å sen for jag på jobbet, lämnade Erik på Scandic också.. Kom jättetidigt, så jag satt i bilen å väntade till halv 9, då gick jag till K-passagen.. Kom nog ganska så precis 8.40.. Stod å väntade på J, minutrarna började springa iväg å 47 slängde jag iväg ett sms.. Inget svar.. 52 ringde jag.. Inget svar. 53 smsade jag å sa att jag gick in, höll ju på å frysa ihjäl.. 59 fick jag ett sms att han va på G. 9.15 kom han.. Jag tror att han försov sig lite =P Men det gick bra ändå, vi hann klart i tid..

M-ringen var det dags att åka hem.. Va lite nervös, för jag hade parkerat på ett ställe som jag inte vet om jag fick stå på.. Men jag tänkte att de borde gå bra, M-ringen är ju stängd idag.. Å de gick bra, ingen lapp i rutan ;)

Hem, duscha, plocka tvätta å tvätta.. Vilket jag fortfarande håller på med.. Usch såååå tråkigt.. Å Erik smet från det.. Måste hitta på nåt annat åt honom.. Ska fara å hämta honom om nåra timmar å sen måste jag fixa mej..

Ska på Basårsfest ikväll ska bli kul.. Ska kanske kolla om de finns batteri i kameran, annars måste den laddas, men jag tror att de e lugnt, jag laddade den till sist jag använde den å då använde jag den inte så mkt..

Borde egentligen plugga, men idag är en bra dag å jag vill inte förstöra den med plugg.. De kommer en dag i morron med. ;)

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: sandie
Den 2010-11-14, klockan 00:40:55

vilken tur :D ja ska få mig en omgång i veckan :D jag har nog låg smärttröskel jag med :P

Skrivet av: miss P E
Den 2010-11-14, klockan 14:20:02

Man kan alltid skjuta fram saker :P


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0