Klibbigt

Skrivet den 2010-05-20, klockan 18:25:29
Jag är helt slut, typ död! Va uppe å träna i morse å sen hann jag plugga lite innan det var dags för studiebesök. Först en bussresa på drygt en timma å sen en föreläsning å fika på typ en timma å sen en gudiatur.. Å så varmt det var, vore jag en chokladbild så hade jag inte levt vid det här laget..

De va så fruktansvärt varmt å inne i fabriken var det inte direkt svalare å då va ändå mycket avstängt idag, tänk hur varmt det hade varit om allt hade varit i bruk!! Nej, det var en plåga att gå runt där. Mina ben mår inte så bra just nu, landade i soffan när jag kom hem, men jag har inte lyckats å ta mej upp än..

Borde ta mej upp å göra lunch eller middag kanske det klassas som den här tiden på dygnet.. Dock känner jag mej inte hungrig, men äter jag inte så blir Erik arg på mej.. Å försöker jag ljuga för han så genomskådar han mej..!! Så de e väl lika bra att stoppa i sej nåt..

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: bitterfittan
Den 2010-05-20, klockan 21:51:47

okejdå! du får nanna tidigt? ;)


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0