13 juni 10

Skrivet den 2010-06-13, klockan 09:17:46
När Erik kom så for vi på kalas hos Sandra.. Hon bjöd på smörgåstårta, hallontårta, bullar, kakor å biskvier.. Mycket gott! =)
Egentligen skulle vi ha sjösatt bryggorna, men det regnade så de blev uppskjutet.

Efter kalaset åkte vi å titta till Sture å sen vidare till Erik.. Där fick vi middag å sedan kom hans kusin en sväng.. Efter det tittade vi på film å sen gick vi ner till grannarna. Grannarna hade en kattsunge som var supersöt!! Å så hunden då, också världens gulligatse.

När klockan blev mycket så skjussade Erik tillbaka mej, för jag var tvungen å kolla Sture.. Pratade med M å sen gick jag å la mej..

När klockan ringde i morse så fick jag panik, för i min dröm så var det inte läge att telefonen ringde.. =P Det tog ett tag å fatta att de var verklighet å inte drömmen..

Har äte frulle å ska snart packa ihop lite grejer för idag så ska vi sjösätta bryggorna.. Ser inte framemot det för det blåser ute å då e jag inge sugen på å bada.. Ska nog överlåta badandet till Erik =)

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: bitterfittan
Den 2010-06-13, klockan 14:04:57

tack för det (: har du en bra söndag nu?


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0