Telefonintervju

Skrivet den 2010-01-26, klockan 14:20:02
Förra veckan när jag var i tvättstugan så lämnade jag telefonen inne för den behövdes ladda.. När ja gkom tillbaka såg jag att jag hade ett missat samtal, Dolt nummer.. Blev så arg.. För här har jag släpat mobilen med mej överallt å just nu när jag lämnar den en timma så ringer det!! För jag hade mina aning om vem de va..

Nu när jag satt å åt lunch så ringde det igen, såg att det var Dolt nummer, så jag sprang å stängde av radion, drack lite vatten, svalade å svarade.. Å jag blev så glad när jag hörde vem det var.. Å samtidigt sjukt nervös, för jag visste vad de innebar..

Satte mej i köket å blev intervjuad.. Nervositeten gick över efter en stund, när jag hade kommit in i det hela.. Jag är då nöjd med mina svar, så jag hoppas att de är det.. 

För mej känns det bara bra att jag gick vidare efter första uttagningen, för det har jag inte gjort på tre år.. Så vi får se hure går.. Jag håller mina tummar, men hoppas inte på för mycket för att inte bli besviken om det inte går hela vägen..

//Angelica 

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0