Pincetten

Skrivet den 2010-04-19, klockan 13:34:43
Sprang runt som en galning å letade efter pincetten, den var spårlöst försvunnen å jag började få panik! Mina bryn såg verkligen illa ut, de är nästan så att jag kan säga mitt bryn!! Eller riktigt så illa var det inte, man kunde se att det var två busar å inte en. =P

Hittade tillslut pincetten i sminkväskan, där ska den inte ligga! Å så började jag å rensa. Fick ett fult jack i vänster, men jag vågade inte peta på höger för då skulle de sluta med att jag inte skulle ha några strån kvar alls.. Så nu ser vänster muppigt ut, gick inte ens å sminka över så det blev fint, men det får va, kommer å växa ut snart. Hoppas bara att ingen lägger märke till det..

Nu sitter jag är i mina finkläder som jag inte alls trivs i, men jag måste ha dom för att se vårdad ut.. När jag kommer hem så ska jag slänga av mej byxorna och dra på mej ett par jeans å dra vidare på nästa grej.. Men nu NCC. Är så himla nervös!!!

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0