My momma always said...

Skrivet den 2010-04-17, klockan 21:27:15

"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Erik vaknade upp å vi åkte ut en sväng, han köpte en nu mobil, lika som jag har.. =P Men det är typ den enda som han kan ha utan att behöva va rädd för å knäcka den. Alla andra är så tunna å med touch.. Sen köpte vi en svart fingertuta åt han också..

Väl hemma så började Erik peta dubb å jag servade cykeln, har satt dit lite lampor å så. Köpte en ny för några månader sedan som jag aldrig hann sätta dit innan det blev snö å kallt, men nu äre varmt å snön är borta från vägarna. =) Men jag hade lite bekymmer, för lampan ville inte funka. Var tvärsäker på att den var trasig då jag såg på kartongen att det skulle va 4 batterier å jag hade bara 2.. Så jag var tvungen å leta reda på var de andra två skulle sitta, de slutade med att ja gplockade sönder hela lampan, sen fick jag den å funka. =)

Sen gick jag in å bakade en drömtårta, men den blev totalt misslyckad, hällde i för mkt socker, hade för låg värme, tog ut den för tidigt, stoppade in den igen, den blev som en skorpa. Men det blev gott ändå, på vissa ställen är det mjukt ;) Efter bakningen blev det matlagning, Flygande Jakob.

Vi har precis tittat på Forrest Gump, han är så söt =)

//Angelica


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0