6 mars 10

Skrivet den 2010-04-06, klockan 21:43:25
Lördag
Hände inte så mycket mer på kvällen efter vårat kalas. Vi tittade på Millenium-serien å sen på nåt annat innan vi gick å la oss.

Söndag
Vi for till Ropsten å lämnade bilen å tog T-banan in till stan, mötte upp Eriks familj och fikade med dom. Sen följde vi med dom ut på Lidingö där vi fick middag =) Efter middagen så åkte vi hem till MoP.

Måndag
Erik familj kom ut till oss, vi hade gett dom en karta å vägbeskrivning så de kom rätt =) De blev lite lunch å sen fika.. När de åkte så for jag å Erik till Lina å Ammi å tittade på film =)

Tisdag
I morse gick vi upp i tid, för vi skulle komma iväg nångång. Vi stannade en snabbis vid min gamla skola å jag blev lite nostalgisk. Sen satte vi kurs mot Umeå.. Vi hade Eriks familj på släptåg. Sen skildes vi åt i Sundsvall. Strax innan Övik så började bilen å krångla å i Övik la den av. Eriks pappa kom upp å fick igång den å så åkte han hem i den å vi tog hans bil.. Så nu är vi iaf hemma å Eriks pappa lika så =)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0