15 april 10

Skrivet den 2010-04-15, klockan 08:20:14
Två timmar innan FEK-uppgiften skulle vara inne så blev vi klara, snacka om att den här gruppen är seg! Vi kom överens om att vi skulle lämna våra enskilda delar i måndags för att sätta ihop det till ett dokument, men en tjej gjorde inte det, utan hon lämnade in i tisdags..

Å den text hon lämnade in då va en katastrof, jag fattade ingenting å ingen annan heller. Så hon fick chansen att skriva om den. Vilket hon gjorde, men jag fattade fortfarande ingenting. Å när vi satt igår å försökte få ihop allt blev jag så less. Orkade inte ens sätta mej in i vad hon menade med texten så jag skrev om den å tog bort hennes =P

Grejen var den att jag inte hade satt mej in i det ämnet så jag kunde typ inget, men jag lyckades på någe vis få min gruppkamrater å tro att jag kunde massor för de gillade verkligen texten.. Fan va lurade de är.. =P

De dumma med kursen är att de kräver att man ska kunna läsa en bok på engelska och förstå den eftersom man måste ha Engelska A. Samtidigt kräver de Svenska B, å då tycker jag att de borde kräva att man ska kunna skriva en förståelig text på svenska.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0