Vad är det för fel på sanningen

Skrivet den 2009-10-29, klockan 22:28:11
Varför måste vissa människor ljuga för att framhäva sej själv sååå mycket bättre än alla andra? Har några "vänner" som alltid ska överdriva allt. Vi har några gemensamma historier som vi brukar prata om när vi träffas. När det kommer ur deras mun så har de ändrat historien till deras fördel..!

Fick höra igår hur de hade vridit å vändit på en historia. Den stämde ju inte alls!! Å hur kan säga det till ME under skoltid? Han visste inte ens om historien från början, så han förstod ju inte vad det handlade om. Till vilken nytta var det? Skämma ut honom inför kompisarna?

Tycker faktiskt att det är riktigt tråkigt. Blir nästan lessen, för vi bli alltid "nertryckta" å det är faktiskt jobbigt! Har inte träffat på över två år, å jag gråter inte för det. För varje gång vi träffas så tycker jag bara att det är jobbigt å jag vill helst inte åka.

Nog skrivet om detta, blir bara upprörd. Det blev ett ganska så rörigt inlägg, men det är svårt å skriva nåt när vem som helst kan läsa å så vill man skydda folk.

/Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0