Panik!

Skrivet den 2009-05-04, klockan 11:54:29
Cyklade till skolan för att anmäla mej till kursen, men hon sa att jag inte var behörig för jag inte hade godkänt i Tillämpad byggnadsmekanik. Jag funderade en stund å så kom jag på vilken kurs de va å sa att jag visst var godkänd. (De va ju den tentan jag klarade med 0,5 P) Hon gick in å kollade lite å sen såg hon att jag var godkänt på teorin.

Funderade lite till å kom på att vi hade gjort två labbar, vi kanske inte hade fått godkänt på dom. Men de hade vi inte fått tillbaka än. Men hon registrerade mej ändå på kursen å sen sprang jag ner till mitt fack. Där låg de två labbarna, ena var godkänd men inte den andra. Den sista saknade diagram därför var vi inte godkända.

Diagram, diagram. OMG de va ju jag som var ansvariga för dom! Å om jag inte minns fel så for de i soporna den gången jag rensade papper för nån månad sen!! La de lite bakom mej å sprang upp till datorsalen för att skriva ut lite papper. Fick inte ut ritningarna, förstår inte varför? Men jag får lösa de på annat sätt.

Sen kunde jag inte sitta kvar i skolan, kunde inte sluta å tänka på diagrammen. Så jag var tvungen å cykla hem å kolla, hade ju 1,5 timma på mej innan jag började så de va lungt. När jag kom hem nu så såg jag att påsen med papprena stod kvar, puh. Men mina diagram fanns inte där i! Gick till pärmen å letade å hittade dom!! Så nu behövs det inget försvarstal till killarna...

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0