Mitt i duschningen

Skrivet den 2009-05-11, klockan 11:18:23
Seriöst, jag står å duschar i fem minuter, FEM MINUTER!! Hur kan fastighetsskötaren just pricka in dessa fem minutrar?!? Han kunde ha kommit fem minuter innan eller fem minuter efter. Men varför just då?

Jag satte på radion inne i badrummet å sen klev jag in i duschen. När jag håller på å sköljer ut de sista av mitt balsam så hör jag att de ringer på dörren, kände paniken stiga. Ännu värre blev det när jag hörde nyckeln i låset! Jag kunde lista ut att det inte var Erik för de första så var det alldeles för tidigt å för de andra så plingar han inte så snällt. =P

Hörde att nån hallåade i hallen så jag greppade handduken å svepte om mej morronrocken å sprang ut. Han fick börja i v-rummet så jag kunde slänga på mej nåt annat.

Men nu är sakerna iaf fixade, han fixade dörren också för han tyckte att den var trög.Tror att dom har gjort det förut också. Men de e bra att han gjorde de, för nu kanske Erik inte behöver smälla igen den!

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0