De går bra nu!

Skrivet den 2009-05-11, klockan 15:30:01
När vi satt i klassrummet idag såg jag att läraren i förra kursen kom in, hjärtat började dunka fort å jag fick riktig ångest! Bättre blev de inte när han sa att det var ett jobbigt resultat, 42% hade kuggat. Jag var så stensäker på att jag var en av dom, för de gick ju inte kanonbra. De fanns massor som jag inte kunde å en del som jag halvt kunde. Å jag har hört att han är ganska så hård med sin rättning..

Han lämnade ut en lapp med resultatet. Å om jag inte helt har glömt bort mitt personnummer så har jag klarat tentan!! Fick till å med en 4a!! Nånting måste ha hänt i mitt pluggande, de går så mkt bättre nu med läsämnena.. Det betyder att första året är slut den 5 juni kl13! Jag kan andas ut. Slipper tänka på den nå mer. Ska hämta ut tentan i morron så att jag verkligen får se att de stämmer..

Hade tänkt att fara ner på stan å kolla lite saker, men jag vet inte. Sitter å väntar på att Erik ska komma hem, får se vad han har för planer..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0