27 maj 09

Skrivet den 2009-05-27, klockan 07:45:23
Gick å la mej tidigt igår, 21(!), fast jag somnade inte förns 2 timmar senare. Låg å pratade sönder Eriks öron under tiden. Sa flera gånger att han borde sova å så blev jag tyst för en stund, men sen så börjades de om igen.. =P Har sovit så sjukt bra hela natten, vaknade vid 5 av att jag frös så jag drog på mej täcket å somnade om igen..

Sedan vaknade jag 06.46 av att Erik rörde på sig. Tittade på klockan å fick panik, Erik började ju 7 å han var kvar i sängen än!! Jag sprang upp å gjorde frulle till han medan han fixade iordning sej, tur att han packade igår.. 06.52 lämnade han lägenheten.. Tveksamt om han kom fram i tid, men annars vare bara nåra minuter de handlade om. Typiskt första dan på ny-gamla jobbet. Jag som allid brukar ställa en extra klocka, men inte idag.. Varför inte?

Ska kanske ta å trippa iväg till skolan lite tidigare idag, ska bara göra mej iordning lite å sen är jag klar.. De vore nog bra för jag skulle behöva åka ner på stan idag..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0