Biltur

Skrivet den 2009-06-11, klockan 14:03:06
De va inte så svårt å skicka in den första uppgiften, det var bara att dra den till en mapp. Så nu har jag gjort min första hemsida å publicerat den. Tror ni att jag är lite stolt eller??

Sen la jag ut några diskussionämnen, men det är ingen som har börjat diskuterat de än, vilket jag inte tror att folk kommer å göra heller. För utav 35 stycken så diskuteras typ 5. Men jag va tvungen å lägga ut nåra frågor. Säkert jättedåliga, men jag är inte så hajj på det med upphovsrätt.. Upphovsrättsuppgiften måste jag också skicka in senast idag, men jag måste fnula lite till.

Va en sväng till K-fors. Var ju tvungen å köpa mat till katten samt tanka. Jag tog tankningen först för annars hade jag glömt bort det å åkt hem, de hade inte varit bra för det är ändå ett par mil till bensinstationen. Sen tog jag en sväng på Dollar å kollade. Å tillslut Hemköp.

De va inge vidare kul att köra dessa vägar, för de bygger om överallt å har slitit upp vägen på många ställen. Men de gick bra ändå.

Måste åka iväg en sväng till, ska kanske ta å göra de nu.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0