28 juni 09

Skrivet den 2009-06-28, klockan 18:12:53
Va inte så superpigg igår när jag körde ner, men det gick bra.. Va inte så mkt bilar, så de va ganska lugnt.. När vi kom ner så kastade jag, Erik å Angelica boll.. Sen körde vi gubben i mitten å Erik va i mitten hela tiden.. =P Vi vart så sjukt varma så vi åkte å badade. De va 21 grader i vattnet.. Lite kallt, men sen blev de skönt..

Åkte hem för att det kom gäster då det skulle firas en födelsedag.. När alla gäster hade åkt så åkte vi å tog ett kvällsbad.. Fortfarande 21 grader i vattnet.. Sen somnade jag på soffan..

Eriks klocka höll på å ringa flera gånger i morse så jag vart arg. Men jag var tvungen å kliva upp då det skulle sjungas för dagens födelsedagsbarn, Angelica!! GRATTIS!! Tog sedan en dusch innan det blev frulle..

Vi for å bada efter frullen, då va de 22 grader i vattnet.. Låg å stekte lite i solen också innan de va dags att åka tillbaka.. Fixade ordning lite inför kalaset å sen kom de massa människor.. Erik å jag åkte hem efter fikat, då han ska jobba i natt.. Så jag körde hem så han fick vila lite i bilen.. Ska vila lite nu, känner mej väldigt trött..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0