20 juni 09

Skrivet den 2009-06-20, klockan 20:42:24
Så då har vi kommit hem. Jag körde ner första biten å Erik sov. Stannade hos Eriks föräldrar å plockade upp dom å sen fortsatte vi ner. Jag körde ner till S-vall, sen va jag less å trött. Fast jag kunde inte sova heller.. Men jag fick iaf vila. Å sen lyckades jag bli åksjuk, fast de kanske inte va så konstigt för de blir jag ju alltid.. =P Men de va väldigt slingrigt..

Vi åkte först hem till kusinen å hälsade å sen åkte vi till fastern å lämnade våra saker å bytte om å sen åkte vi tillbaka till kusinen. Det var presentöppning då de fanns två födelsedagsbarn.. Å sen blev det mat å tårta!! Vi spelade kubb, mitt lag förlorade som vanligt. Undra vad det kan bero på?

Erik å Magnus "tvingade" mej å åka Pontiac, å guuuuuuuuuuuuuu så kul de va!! Eller? Jaja, kan iaf skriva upp de på listan på saker som jag har gjort *check, bockar av*

Åkte till fastern för å sova, va sjukt trött!! Så jag somnade nog på en gång. Å sen vaknade jag 9 i morse, de va skönt. Gick upp å åt frukost å sen åkte vi till kusinen å åt lunch å sa hejdå innan vi for hem..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0