Mot sängen

Skrivet den 2009-07-28, klockan 23:58:21
Sjukt trött, sova lite kanske?? Skulle inte vara helt fel.. Om jag går å gör mej iordning nu så kanske jag sover om nåra timmar.. Brukar alltid ta så lång tid innan jag verkligen somnar.. =P

Kommer å va lite läskigt å sova idag, för jag kan inte hissa ner persiennen i köket då rutan är borta.. Å de e så bra sikt in!! Jaja, får undivika att gå in där så ska de nog gå bra.. De kommer en ny ruta i morron, så de e bra. Vart sån skillnad när de tog bort rutan, för nu syns de typ inte att det är nån ruta alls, den yttersta var så sjukt smutsig!! Hehe, men nu slipper jag iaf putsa den.. Tur att jag inte gjorde de då jag hade tänkt att göra de, hade bleve tokig då..

Måste iofs ta tag i min fönsterputsning, men det får bli efter jag kommer hem, kommer inte hinna (orka) göra de innan fredag.. Å sen börjar skolan så då kommer jag verkligen inte att hinna. Äh, de e inte så viktigt. Ser ju fortfarande ut, å de gör inte så mkt om folk inte ser in ;)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0