"hemma"

Skrivet den 2009-07-31, klockan 16:10:49
Det gick väldigt bra att komma ner.. Flyget gick när de skulle å landa när de skulle. Hade lite svårt att hitta busshållplatsen på flygplatsen, men tillslut fann jag den bakom massa flygbussar. Ena chauffören såg att jag såg vilse ut å hjälpte mej till rätta. =P

Åkte 4 olika bussar för att komma hem, det kunde ha blivit 5 stycken men jag bytte inte den sista gången då båda bussarna gick dit jag ville, å den jag satt på kom fram 2 minuter senare.. Fick skjuss från bussen av en granne, tur de, för de hade vare jobbigt å släpa på väskan.

När jag kom hem så packade jag upp lite lätt, satt å läste lite på altanen, sjukt varmt det blir där!! Sen bestämde jag mej för att åka å handla.. Fixade iordning moppen, startade den på elen å sen såg jag att det var lite bensin i.. Frågade Macke om det räckte å de sa han att det skulle. Ringde pappa för att få reda på vart det fanns mer.. Han var inte vid telefonen så jag fick vänta ett tag innan jag fick nåt svar..

När jag hade tankat skulle jag starta igen, men det gick inte.. De va slut på ström å kicken är lite konstigt, trasig, som allt annat på den där moppen!! Fick en tår i ögat när jag såg den, vilken chock, den som var så fin när Macke övertog den..

Efter ett tag gav jag upp mitt försök att få igång moppen å tog en promis ner till bryggan.. Satt där en stund. Sen gick jag upp igen å somnade på soffan. Efter min nap gick jag ut för å prova igen. Hade fått ett tips av Macke: Kicka, lite gas å massa kärlek.

Men jag gjorde så att jag skippade kärleken, kickade med full gas å då gick den igång.. =P Åkte å handlade lite å sen for jag hem å gjorde lunch, eller kanske tidig middag..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0