Pli på sej själv?

Skrivet den 2009-01-13, klockan 13:58:55

Nu när vi har haft föreläsning på morronen så brukar jag gå till skolan å vara där efter 8 å gå hem när jag börjar bli hungrig, runt 12. När jag går hem så frågar de om jag kommer tillbaka å jag brukar svara: "Vet inte, men jag tror inte det." Å då kan de kolla konstigt på mej.. De förstår inte hur jag kan gå hem vid lunch, det som är så mkt att göra i skolan..

Men bara för att man går hem så blir inte plugget lidande, eller ibland kan det faktistk bli det när man sitter hemma å måste plugga.. För då finns det andra saker å göra; typ titta på tv, knappa på datorn, till å med städa bli kul.. =P

Jag kan inte påstå att jag är superbra på att plugga hemma, det blir en del pauser som kan bli lite för långa.. Men man måste ha pauser mellan allt plugg.. För man orkar inte koncentrera sig hur länge som helst.. Å det bli även lätt sånna pauser i skolan också, då man börjar prata om helgen, sina djur, sin familj, ja lite allt möjligt, så vad spelar det för roll..

Skillnaden är väl att jag missar den sociala biten, men det kan jag stå ut med, för jag ser dom ju varje dag ändå.. Å jag klarar verkligen inte å sitta på ett ställe där det sitter massa andra folk..

Det för att folk:
¤ pratar högt, å jag kan inte koncentrera mej då..
¤ ber mej om hjälp mitt i mina räkningar. Det är då svårt att göra sitt när man bli avbruten 100 ggr, "Angelica, hur gjorde du här?" "Angelica, jag förstår inte riktigt." "Angelica vad ska jag göra här?" " Angelica, nu då?"
¤ hänger över mitt block å kollar hur jag räknar (inte för att det skadar mej, tycker mest synd om den som gör det å inte lära sej)

Inget av detta stör mej då jag sitter hemma.. För det är bara jag å min mattebok.. Om man kan sitta hemma å plugga tror jag beror på hur bra "pli" man har på sej själv.. Å jag kan ändå ta mej i kragen å sätta mej ner med böckerna. Så för mej så funkar det iaf att plugga hemma..

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0