Snökaoset i Stockholm

Skrivet den 2009-12-20, klockan 22:46:29
Blir så trött på alla människor som "mobbar" Stockholmare för att det blir kaos när snön kommer, speciellt Norrlänningarna för de tycker att det är vardagsmat.. Men nu ere så att i Stockholm bor det 2 milj människor, Norrlandsregionen kommer upp i 1,1 milj. Norrlands yta är 59% av hela landet å Stockholmsområdet 14%.

Okej, Norrland har mer å ploga, men det befinner sej inte lika mycket människor på samma yta som det gör i Stockholm. De e inte bara å slänga ut plogbilar, för om de ska få köra i Stockholm måste de vara miljöklassade, å de finns väl inte tillräckligt med pengar att köpa in sånna..

Blev lite irriterad när jag hittade Facebook-gruppen: "Vi som roas av det årliga trafikkaoset som uppstår i Stockholm pga 1 cm snö", för de som inte bor här å upplever kaoset vet inte hur illa det är å hur mycket folk det rör sej. Så de borde bara knipa.

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0