Årets första julbord

Skrivet den 2009-12-05, klockan 23:17:05
Så då va jag tillbaka i stan, eller jag har vare de ett tag nu. Bussresan gick bra, de va väldigt lite folk, så de va skönt! Erik hämtade mej på busstationen. När jag kom hem åt jag lite lunch å sen in i duschen. Erik åkte till H-fors å hämtade Kjelle å Ewelina medan jag gjorde mej iordning.

När de kom hit så drack vi glögg å åt pepparkakor å pratade. Det var faktiskt väldigt trevligt. Sedan kom taxin och det var dags att åka. Erik var segast så han drog nitlotten och fick sitta fram. ;) När vi kom dit så gick vi in å hängde av oss jackorna å så satte vi oss vid bord.

Efter ett tag så fick vi börja ta mat, å så hungrig jag var, men å så besviken jag blev!! Hittade inga köttisar eller prinskorv!! Så jag plockade på mej potatis, ägg å skinka.. Var faktiskt riktigt arg för det är inte alla som gillar fisk å då kan man inte bara ha ett julbord med det!!

Sen såg jag att någon kom gåendes med köttisar å prinsisar å då blev jag lycklig igen. De stod en bit bort, dumt å skylta?!? Blev så mätt att jag inte orkade ta om utan väntade på sötsakerna. =) Fanns massa att välja bland! Bäst var marängswischen.. =) =)

Vi drog aldrig vidare ut, för jag var inte på humör å Erik var inte heller sugen, så vi tog bussen hem.

Jag kommer med bilder i morron. ;)

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0