Efter en sån här resa funderar jag på att bara cykla i fortsättningen..

Skrivet den 2009-08-23, klockan 17:40:19
Jag vill inte påstå att jag var särskilt pigg igår när jag klev upp. Men jag piggnade till å va på bra humör, för vi skulle stanna till i Birsta på vägen hem.. Å Birsta betyder IKEA!! De enda som var tråkigt var att det regnade, så ingen ville packa bilen eller stänga grinden.. =P

Men tillslut så va allting gjort vi sa hejdå till MoP å rullade iväg. Macke hade vi med oss i bilen, för han skulle på träning. Erik tankade i Brommaplan å så släppte vi Macke i Solna, han höll på å glömma kvar sin mobil i bilen, men han kom på de tillslut.. Sen rullade vi ut på E4:an..

Strax norr om Gävlebro tog jag upp min dricka å tyckte att det var lite konstigt att den var så blöt, men vadå, de va kalla när jag tog dem ur kylen, så de va nog bara lite kondens eller något. Sedan satte jag foten i något blött, men det var inte heller nåra konstigheter för jag hade ju vart ute i regnet å sen flyttat runt tofflorna. Sedan skulle jag ställa ner min dricka på golvet å såg att det var blött där den andra oöppnade flaskan låg. Först trodde jag att den hade gått sönder. Men den var fortfarande fylld å hel.

Jag tog upp min väska för å kolla om jag hade nåt däri som läckte, men det var ingen vätska där i. Eftersom det var en tygkasse ville jag inte ha den där i det blöta så jag la det i baksätet, då såg jag att det inte var blött bara framme hos mej. Bakom mej var det vatten från golvet å 5 cm upp!!! Jag sa till Erik å han bromsade till å då forsade vattnet fram.. Vi stannade till vid en rastplats för att ösa ut allt vatten.

I regnet plockade vi ut alla mattor, Erik tog kaffemuggen å började ösa. Han öste så mkt det gick å sen satte vi oss för att åka igen, men vi kom ingenstans för bilen startade inte!! Efter 3,5-4 timmar kom det en bärgre å bogserade igång oss.. Å då startade bilen. Så då kunde vi åka vidare. Eftersom kom det in mera vatten i bilen. Jag satt bakom Erik så att jag kunde sitta normalt. Men strax innan Sundsvall satte jag mej fram eftersom vi skulle ha med oss Angelica hem. Så då fick jag sitta ihoppackad i framsätet, skönare har man väl suttit.. =P

Det blev inget Birsta för mej, då vi var så sena i vår planering, men främst för att Erik inte vågade stänga av bilen.. Tillslut kom vi fram till Eriks föräldrar å då stängde han av bilen å sen gick den inte att starta mer..

Usch, vilken resa. Hela Stockholmsresan har varit så bra, synd att det fick ett så tråkigt slut.

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: Gradin.
Den 2009-08-23, klockan 20:35:24

Tråkigt var bara förnamnet, en sorgens dag:(


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0