Stulen tvättid

Skrivet den 2009-04-02, klockan 17:17:14
Gick till tvättstugan lite tidigare, för tvättmaskinerna brukar vara lediga då.. Å 15 minuter så kan ingen börja tvätta, för de finns ingen sån snabb tid.. Men när jag kom ut dit så var dom upptagna, inget jag kan göra åt då för programmen hade pågått ett tag..

Grejen var den att
Nr1 var klar
Nr2 hade 34 minuter kvar
Nr3 16 minuter kvar

Min tid började om 15 minuter..

Jag gick tillbaka till lägenheten å väntade. Sen när min tid började så gick jag ut. Nr1 var borta så jag lassade i mina saker där. Sen blev deras Nr3 klar, så jag tog ut deras saker å la i mina egna.. Men Nr2 hade fortfarande 17 minuter kvar.. =S Vad gör man? Stoppar programmet å slänger ut kläderna som inte är ursköljda?!?

Väntade en stund å så kom personerna som rådde om tvätten, 5 minuter efter att deras tvättid gått ut.. Då stod dom å diskutera vart deras påse tagit vägen. Sen stoppade dom programmet, men ville inte ta i tvätten för den var för blöt! =O Så enkvart försent fick jag lägga i min tvätt..

De e så när man delar tvättstuga med andra.. Men de här var faktiskt första gången de hände, så vi har faktiskt en bra tvättstuga.. De som har hänt är att någon har gått in å använt maskinerna när jag fortfarande har haft tid å tvätta mer, de gillar jag inte.. Tidigast en kvart innan, inte drygt en timma!

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0