Jobbiga nätter

Skrivet den 2009-04-28, klockan 21:53:21

Har precis tittat på de sista avsnittet av AA för den här säsongen!! Spännande ju, å nu måste jag vänta till hösten. Suck, jag vill veta nu hure kommer å gå!!

Jaja, nu ska jag gå å göra mej iordning för sängen. Ska lägga mej å läsa igenom lite först å sen lägga de under kudden, kommer inte å bli skönt, för de e en tjock bok!!

De kommer inte bli de lättaste å sova inatt. För jag har blivit lite uppskrämd. Hade en period i vintras också. För då läste jag om en inbrottsvåg. Har precis läst om tre stycken fall, dock i Spanien, men ändå. Där ere värsta läskigt, för då sprutar de in en gas så man blir sövande!! Sen berättade Charlotta för mej att de va en inbrottsvåg här i länet nu!! Vart ju inte så mkt bättre av de.. Om det sker så hoppas jag att jag inte är hemma! Känns bäst så.

Jaja, ska bege mej mot sängen, hoppas att de går bättre att somna än vad de gick igår. Men jag vågar inte riktigt stänga ögonen, men jag måste, för jag måste vara utvilad till i morron!

//Angelica


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0