Hurtbullen fortsätter

Skrivet den 2009-04-20, klockan 20:41:25
Pluggandet idag gick lite trögt.. De e så mkt saker vi ska kunna, men jag vet inte riktigt vad jag ska öva på.. =P Vi satt till tre, då kände vi oss färdiga.. Fast vi hade iofs pratat mer än pluggat, men vi va duktiga ändå som var där på vår lediga dag..

Sen drog vi hem å jag åkte ner på stan.. Skulle fixa lite saker, men de gick inte som jag ville.. Så jag måste ner på stan i morron igen å fixa böckerna. Suck! Fett less, ska aldrig mer beställa något sådant. Btw så rasade min bok ihop idag.. =P Så de e lite jobbigt å bläddra i slutet, menmen, de får va så, orkar som inte bråka pårom..

Sen till Ersboda, Erik köpte nya skor (äntligen) å tröjor.. Sen en supersaker till ett kommande födelsedagsbarn, sjukt nöjd. =) Å sen french hotdog-bröd.. Som jag har letat..

Sen vidare för å köpa ltie träningssaker, som en sån där sak man rullar fram och tillbaka med på golvet å får ont i magen utav.. Samt en balansbräda.. Här ska de tränas.. Upptäckte att "ploppen" till min pilatesboll är borta =( De måste lösas.. Har vart ute på 5 km idag också.. Jises va hurtig jag har varit, för när jag kom hem så använde jag mina nya träningsredskap, fast bara lite, vill kunna gå i morron.. =P

Dags för kaffe..

//Angelica

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0