En runda på stan

Skrivet den 2009-04-03, klockan 11:41:55
For ner på stan.. Letade ihjäl mej efter ett par leggings, men de fanns inga som var bra.. Gina hade, men de hade bara med dragkedja å de vill jag inte ha.. Men tillslut så hittade jag ett par å BikBok, fick även med mej en tröja därifrån.. Var bara tvungen.. =P

Hittade inte de som MM vill ha =S Så de får lösas på annat sätt..

Sen kom Erik å hämtade, vi for upp på skolan för jag ville kolla tentan.. Hann precis innan de stängde för lunch.. Enligt läraren så har jag klarat mej. =) Han sa att jag fick 20,5 p å godkänt var 20..=P Hehe.. Men som alltid så tror jag inte på de förän jag har sett tentan.. Charlotta ska också kolla åt mej, en dubbelkoll så att säga..

Men nu kan jag iaf ha ett pra påsklov, eller jag halvbra iaf, har ju omtenta i produktion efter lovet.. Men nu är jag iaf ledig den 16 maj, förhoppningsvis..

//Angelica

Vad tycker du?
Skrivet av: Jenny
Den 2009-04-04, klockan 03:11:22

Grattis, kul att nån fixade den iaf. Trodde du pratade om den andra tentan inte fysiken, den hade jag behövt genomgången på och gärna se hur långt från ett G jag kan komma.

Skrivet av: Angelica
Den 2009-04-04, klockan 12:08:14

Tackar! =)


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0