26 april 09

Skrivet den 2009-04-26, klockan 17:03:57
De blev lite stressigt igår när jag skulle åka. För de som var sagt var att han skulle ringa ca 30 minuter innan han skulle hämta mej. Men de vart lite struligt för han glömde mobilen hemma, så hans fru ringde när han stod på parkeringen..! Jag fick ju springa runt som en yr höna då, superstressad. Tur att jag var typ klar.  Sen for vi runt lite å 40 minuter senare så lämnade vi stan.

När jag kom fram så blev det mat, jättegott! Å sen presentöppning å sen massa gott fika!! Tom, jag fick en present, lite försenad 20årspresent. En jättefin skål! När alla hade åkt hem så började vi å titta på film, jag tror jag somnade ganska så fort! Sov en stund på soffan å efter att par timmar när jag vaknade till liv gick jag upp till sängen.

Vaknade i lagom tid i morse, gick upp å frulle å sen började jag å plugga. Nu har vi precis kommit tillbaka till stan. Erik har gått å lagt sej å jag ska fortsätta plugga lite granna.

/Angelica


Grattis till dagens födelsedagsbarn, M! =D

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0