På rätt plats istället!

Skrivet den 2008-09-12, klockan 16:50:23
När jag var nere på stan idag så såg jag en stor polisbil på torget.. Sen såg jag att de va tre poliser som pratade med en tjej med cykel.. Först trodde jag att de var kompisar å bara stod å snacka med varandra.. Men när jag kom närmre hörde jag att de inte va nåe kompissnack..

De pratade om cykelförbudet som är på torget.. Så jag gissar att tjejen med cykeln hade cyklat där, å blivit tagen på bar gärning..

Visst regler är regler å man får inte cykla där, men måste tre poliser stå å prata med henne?? Finns de inge allvarligare å ta rätt på? Här där jag bor åker bilarna fort på gårdarna å utanför gårdarna så håller de inte den hastighetsbegränsning som gäller.. Här är ingen polis å kollar!!

En cykel på torget på stan kan omöjligt komma upp i en hastighet som gör att personer blir allvarligt skadade.. Men här där bilarna kör mer än 50 där kan de bli allvarligt om en gångare eller cyklist skulle råka komma emellan..

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0