Stockholm

Skrivet den 2008-11-14, klockan 11:09:03
Så då befinner jag mej i huvudstaden!! =) Tog mej ut till flygplatsen, bussen va lite sen, men de gjorde inget.. Kom fram checkade in å så gick jag igenom kontrollen.. Va tvungen å plocka fram datorn å påsen med vätskor.. Så de var lite besvärligt, för jag hade ju packat så bra.. =P

Sen ställde jag mej i kön, den va ganska så lång.. Å jag kände att  jag behövde gå på toa, men jag ville inte mista min plats i kön så jag struntade i de.. Sen kom jag på flyget, med alltid lika glada flygvärdinnor.. =P Kände att magen började kurra, tänkte att de är tur att jag åker med Malmö Aviation för de serverar lite fika..

Satt där å väntade på maten å jag vart såååå besviken, de va ju nån laxbit med nån röra!!! Å de äter ju inte jag.. Så jag fick fortsätta å va hungrig.. Samt att jag allt mer behövde gå på toa.. De kunde jag iofs ha gjort på flyget, men de orkade jag inte.. För jag satt längst in å så hatar jag å gå på sånna toaletter!!

Så jag la mej mot väggen å sov till dom sa att de va 10 minuter till landning.. DÅ fick jag hopp igen.. Sen av flyget snabbt till toan, däre förstås va kö, men de gick fort.. Sen kom Macke å vi väntade på min väska.. Å så gick vi till bilen där M satt å vänta..

När vi kom hem så hade P lagat mat, å såååå gott de va!! *mums* Lite fika å sen satt jag å M å bara prata..

Nu ska jag göra mej iordning för att åka till V-by va ett ta sen jag var där.. Måste köpa en present till.. Men de ska nog gå bra..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0