Smör å Ketchup

Skrivet den 2008-11-01, klockan 19:36:27
När jag å Erik flyttade ihop blev de nåra ändring för oss båda.. Å de har inte stört mej så mkt.. Det har gått bra å komma överens.. MEN, hemma hos Erik så äter man Bregott på mackan å hemma hos mej Milda. Hemma hos Erik äre Heinz som gäller å hemma hos mej så äre Felix.

De är just smöret å ketchupen som har varit svårast å komma överens om.. Ända till nu så har vi haft Bregott å Felix.. Bregott funkar för mej, de har vi haft hemma ibland, då de inte har funnits Milda i affärn.. Å så har jag inte så mkt smör på mackan så de spelar ingen större roll.. (Pappa tror alltid att min macka är obredd när jag äter den.. =P)

Men ketchupen, där börjar vi få lite problem.. Förra veckan så tänkte jag att jag kan ju köpa Heinz, så Erik blir tyst för en stund (han har tjatat om de sen vi flytta ihop!!) Men de går inte, tycker att de är grymt äckligt!! För starkt på nåe sätt.. Kan bara ha en überliten klick annars förstörs hela maten av smaken!!

Så nu har jag sagt till Erik antingen:
¤ Bregott å Felix
eller
¤ Milda å Heinz

VS


VS   

Vilket han inte gilla, men de ska iaf va lite rättvisa, tycker jag.. =P Jag hoppas att de blir den första kombinatinoen för då kan jag överleva.. Om de blir de andra så blire ketchupfria måltider för mej i framtiden..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0