Hos Erik

Skrivet den 2008-11-22, klockan 20:53:39
Bilresan igår gick bra.. Jag hade fullt upp med å va DJ, så jag kunde inte koncentrera mej på vägen, vilket va tur.. =P Men musiken "dog" i Ö-vik, men de gjorde inget då E är bra på å prata.. =P hehe..

Kom ner drack glögg, lite för tidigt tycker jag, men man kan ju tjuvstarta.. =P Sen gick vi å la oss, vi hade fått ett jääääättestort duntäcke, mysigt, så nu behövde ingen av oss frysa.. =P

Drämde att jag började spela fotboll igen å gjorde ett måååål!! Tror att den drömmen kom för att jag var inställd på å åka på fotboll med Angelica idag.. =P Men så blev inte fallet, vi fick vara hemma istället å vara barnvakt åt Eriks söta små kusinbarn.. =) Spelade lite spel, där jag å T vann, å S kom på en andra plats.. Sist men inte minst så kom E.. =P

Åkte å hämtade Eriks bil som har varit på lagning - igen.. De va lite läskigt å köra, jag körde typ 40 hela vägen hem, ibland gick så fort som 50!! =O Hehe Men de va lite halt, lite halv dåliga däck, å en rädd förare.. =P Men jag lyckades iaf ta både mej å bilen hem hela å rena, de va ju iaf bra..

Hem fick mat, hemmagjord pizza, supergott!! Sen blev de nybakade pepparkakor å glögg, *mums*

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0