För mycket saker, för lite tid

Skrivet den 2008-11-30, klockan 18:05:09
Nu känner jag stressen å pressen komma..  När jag känner att jag inte inte laga nån mat eller hämta ett glas vatten så ere ganska så illa.. De va knappt jag kände att jag hann duscha, men jag var tvungen men de blev en snabbis.. Har inte hunnit julstäda, julpyssla på riktigt..

Jag har suttit från strax över nio i morse till nu halv sex, men typ 1 timmas rast totalt, å ändå har jag två böcker kvar å läsa, en rapport å finjustera, en redovisning å förbereda, övningsuppgifter å gamla tentor att göra, lektionsföreläsningar att läsa..

Frågan är vart jag ska hitta min tid till att göra allt detta. just nu är jag helt slut efter allt intensitvt läsande, så jag skulle kunna gå å sova.. Men de går inte, jag måste börja med nästa bok.. Har bara tre dagar på mej, å de vore ju skönt om jag kunde vara klar på tisdag.

Rapporten å redovisningen försvinner i morron, men de kommer å gå åt *******, tentan lika så, för jag har läst en bok 200-300 sidor eller nåt, å de ända jag kommer ihåg är att betong består av cement, vatten, sten å lite annat.. Resten är redan borta..

Nu kan jag inte skriva nåe mer, måste återgå till böckerna.

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0