Det straffar sej

Skrivet den 2008-11-19, klockan 17:28:27

I hela mitt liv har jag varit den duktiga eleven som aldrig missat en lektion! Typ, jag har väl vart sjuk nån gång, men inte mkt, typ bara nån procent.. När Lina fick reda på de så freakade hon ut! Hon tyckte jag va dum som va i skolan så mkt, jag kunde ju vara hemma varje fredag å fortfarande få CSN.. Hehe.. =P

Men iaf, vidare till de jag tänkte på.. Den här kursen har jag genomlidit de tråkiga föreläsningarna.. Till förra veckan, då gick de inte längre.. Så förra onsdan så gick jag bara på halva lektionen, skippade i torsdags, igår å idag.. Iofs så har jag de tre senaste lektionerna varit lite sjukt.. Men de vet inte läraren, så de spelar ingen roll..

Å idag så fick de 13(!) personer som var där instuderingsfrågor!! =O De har jag väntat på sen första lektionen!! Jag undrar om han kommer å ge ut dom i morron eller om de e kört.. =S Annars måste jag få fram dem på nåt annat sätt, hmm..

De e så typiskt, men de e sånt som händer när man "skolkar".. Jaja.

Ciao


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0