Jag å mina sockor..

Skrivet den 2008-05-31, klockan 19:14:01
Nu har jag kommit på varför jag sov så dåligt i natt å hade massa mardrömmar.. Okej, den höga musiken va en del.. Men de va nämligen så att jag för första gången på snart 3 år sov UTAN mina sockor!!! Då räknar jag när jag sover ensam, annars får jag inte ha de på, men de e en annan sak... =P Men då har jag nån som skyddar mina tår, så de går faktiskt bra..

Tror inte att de va så bra å sova utan dom.. Men jag tänkte att de va dags att börja öva å vänja sej av med dom, för jag vet nån som inte uppskattar dom.. Men i natt blire nog sockor på å så även resten av veckan.. Vill ju inte sova kass nu i tenta-tider..

Kanske ska jag se till att jag får sova med dom i fortsättningen också, för de va lite av en skräcknatt natten som var.. De drömmar jag hade hoppas jag verkligen inte att jag får uppleva i verkligheten!!! Men den diskusionen får jag ta lite senare, vid rätt tillfälle, så kanske.. Hoppas, hoppas.. =P


Mina grymt sköna sockor som MM har stickat.. ;)

Nu ska jag plugga lite innan de e dags för sommarkrysset...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0