Glömsk

Skrivet den 2008-05-26, klockan 16:07:07
Jag kom på att istället för å sitta hemma å titta in i väggen, så kunde jag cykla till skolan för å plugga.. Å de gjorde jag också.. Packde ihop mej å drog iväg.. När jag kom fram såg jag att jag hade glömt både miniräknare å pennskrin... Tur att de finns ABH på campus, så jag kunde få en penna..

Men jag kände inte för å köpa en miniräknare... Men jag hade min mobil..Dock gick de inte å räkna cosinus å sånt på den, men då lånade jag Emelies...

Å på repet, så behövde jag ingen miniräknare, bara penna.. Å efteråt cykla jag hem, för att få min miniräknare.. Skulle ha pumpat i luft i däcket, men jag glömde de, eftersom jag fick sällskap.. Men jag måste göra de i mororn, för de e typ platt å låter mysko.. Men jag gjorde ju de i lördags å jag tycker att de borde hålla längre än så.. Men de va ju kul å blåsa i luft, så de kan jag göra många gånger.. =P ;)

Ska väl sätta mej med fysiken nu.. Min lunchrast är slut å de e dags å börja jobba.. Måste dra ner persiennen å öppna fönstret, annars kommer jag å dö här inne av värmeslag...

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0