En helg i de lugna.. =D

Skrivet den 2008-05-18, klockan 22:57:21
Vaknade på fredagen å va förhållandevis ganska pigg.. Packa de sista å gjorde mej iordning för å gå till skolan.. Där vare först fysik, gick inte hem under lunchen, för istället så kunde jag sitta å plugga inför duggan.. Så de gjorde jag under lunchen i 2 timmar.. Va lite nervig för å skriva..

Sen slog klockan 13 å de va dags.. Han dela ut duggorna å de såg hyfsat lätt ut, men sen blevre svårt.. Va minuspoängarna svarade jag inte ens på, ville inte riskera å tappa för mkt poäng.. Å sista uppgiften va väl mer eller mindre omöjlig!! Skulle lix räkna Π2095652/7 i huvudet, där gick gränsen!!!

Sen tog jag bussen ner till Erik, kom fram halv sju å då blevre midda å sen gick vi å la oss, en timma senare.. Då Erik skulle upp å jobba 10.. De va väldigt svårt å sova när personen breve mej låg å prata i sömnen å smacka å knattra.. Så de blev inge sovning för min del, men de gjorde inget, för jag kunde sova i bilen om de va så.. Upp 10 å åka iväg.. Gick väldigt snabbt, skönt de.. Va hemma till halv 3 igen, å då vare inga problem å sova!! Somna no på en gång skulle jag tro..

En lååång å skön sovmorron dan efter, tycker att jag förtjänade den efter allt slit i veckan.. Åkte runt å kolla lite på dan å så, fick en rundvisning i byn.. =P Va jag minns så blev de sen bara lugnt.. Tittade på sommarkrysset, lite roligt, för då känns de att sommaren verkligen är på väg..!! Fast de såg lite kallt ut på Grönan.. =P

Söndagen blevre en tidigare uppstigning.. Då de fanns ett födelsedagsbarn i huset, nämligen pappa i huset (+ 2 namnsdagsbarn..) Blev lite fika å så..

Sen blevre bilåkning, då vi satte upp lappar å sen samla plasten som hade rymt.. Sån plast man har på höbalarna (eller vare heter?) Eller jag samla å Erik åkte runt me bilen.. Okej, han glassa inte runt, han hämta plasten å körde den till ett annat ställe.. Men ändå!!! Där slet jag som ett stackars djur.. =P Well, så illa kanske de inte va, men de kändes så.. =P

Sen hem igen, Erik skrev ett skolarbete medan Angelicorna skar bananer, äpplen, apelsiner, kiwi till den blivande fruktsalladen.. Sen kom de lite gäster å de va kvar till jag typ åkte.. Trevlans!!

Tog sista bussen hem idag, men de va på håret.. Den va typ klar å åka när vi kom.. Som vanligt.. eller okej, de har bara hänt en gång innan.. Men jag har bara blitt lämnad där 2 ggr.. =P Erik fick inte följa med mej upp, för han ska va på skolan 7 i morron, å jag vill inte gå upp 4 när jag börjar 13.. Å de ville inte han heller.. =P

Men de va lite jobbigt å åka hem, fast de ere alltid.. Verkar inte som om jag vänjer mej heller, eftersom de e samma sak varje vecka..

Ska väl ta å krypa till sängs nu..

Ciao

P.S, ett STORT Grattis till Emma i USA som fyller 20 idag!!! =D

Vad tycker du?
Skrivet av: E.
Den 2008-05-19, klockan 16:41:07

Heter jag erik numera?:P men lilla vän, så hårt slet du inte med plasten;) och det där med att jag snarkar, d e bara inbildning från din sida;)

Skrivet av: Agge
Den 2008-05-19, klockan 20:36:57

Jo, du fick heta de nu.. Villu inte de eller? Jag slet visst, de såg ju inte du som åkte runt i bilen.. =P Å de e ingen inbildning, hörde de mina egna öron..


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0