Uppdrag - lampbyte

Skrivet den 2008-03-17, klockan 15:13:16
Kände mej inte så trött i morse när jag klev upp.. Tog mej in i badrummet för å duscha, men de va inte så lätt.. För de kom typ inge varmvatten, å sen näre kom så blevre väldigt varmt, det resulterade i att jag inte ville lämna duschen då de va kallt utanför..

Men jag lyckades komma därifrån å sen ut i köket för att göra frukost.. Blev de gamla vanliga.. Tittade lite på tv innan jag gick å la mej igen samtidigt som jag lyssnade på rix.. Sen klev jag upp, ut i hallen för å leta kläder..
Tände lampan å då början den å spraka å blixtra, blev rädd å stängde av den.. När jag sedan gjorde ett nytt försök så gick den inte å tända alls.. Så jag fick stå i mörkret å leta kläder, men de gick de me..

Gick till skolan å plugga FyA, frågade PN om vissa grejor.. Jag tycker att han har varit bra i hela kursen, men idag var han sjukt dryg!!! De gillade jag inte, så jag vågade knappt fråga mer efter de.. Sen vare lunch å den var efterlägtad, för jag hade vari hungrig i 1,5 timma!!

Efter lunchen gick jag till ABH å köpte böckerna till nästa period, de va inge kul.. =S Gick till klassrummet å började med KeA, väntade på DGL:s akademiska kvart, men de blev lite mer än en kvart.. Sen kom han å hjälpte mej med halva tentan.. =P Men nu förstår jag lite mer iaf..

Sen promenerade jag till ÅC å köpte matsäck till i morron å två lampor.. Gick till bostaden å sa till om min persienn å lite annat... Kom hem å började skruva ner lampan, men de gick inge vidare, jag fick inte loss den.. Så jag fick ringa P.. Å han kunde hjälpa mej iofs via tfn, men jag fick ner den.. Sen bytte jag, men jag tappa den nya lampan i golvet, så den gick sönder.. =S Men som tur var så fick jag två lampor i packetet, så de gick bra.. Va lite knepigt å få tillbaka allt.. Så nu vågar jag inte slå i dörren å jag vågar inte stå i halle heller..

Jaja, ska fortsätta mitt pluggande nu..

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0