Toalettbesök

Skrivet den 2008-03-14, klockan 19:34:56
För några veckor sen upptäckte jag en sak.. Okej, det kanske inte är så spännande, men ändå..

Jag var i skolan å skulle åka till M&M eller rättare sagt till E, kanske jag ska säga.. Men iaf, de är så att jag ogillar att åka långa sträckor i tajta jeans, det bästa man kan ha under sånna resor är mjukisar.. Så jag tog min packning, gick till en toalett för att göra ett ombyte..

Släpade in allt på toaletten, hängde upp jackan på kroken.. Sen började jag rota runt i väskan efter mjukiskläderna, möblerade om lite i väskan.. Helt plötsligt blev det väldigt mörkt inne på toaletten, så jag blev lite rädd..

Det är nämligen så att vi på universtetstoaletterna har sånna där automatiska lampor som tänds när man rör sej.. Så jag rörde mej, men de blev inte ljust för de.. Då slog det mej: min jacka hängde ju över saken man måste röra sej för.. Så jag lyfte på jackan å så blevre ljust igen..

Jag tycker att det är lite otaktiskt att ha kroken över den där saken, för tänk om man skulle vilja göra ett längre besök, då kan man ju inte hänga upp sin jacka, för då kommer de att bli mörkt efter ett tag..

De e så att jag blev lite nyfiken å ta reda på hur länge de lyser.. Kanske ska gå in å klocka nån gång, bara för at.. =P=P

Ciao

Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0