Skärtorsdag

Skrivet den 2008-03-20, klockan 22:00:18

De har inte hänt så mycket sen sist.. Jag gick till ÅC å posta mitt brev, dammsög, damma.. Sen tog jag en paus å åt lunch(!) eller midda kanske jag ska kalla de.. Började packa ner allt som låg i fåtöljen.. Å de blir så mycket packning, förstår inte varför?? Eller de e bara 1 väska med kläder, en med hemliga grejor, å så datorn plus en handväska.. Men då har jag inte packat ner allt än, så de kan hända att jag packar ner handväskan i en annan väska... Får se hure blir med den saken..


Pratade med Ammi idag!!! Å jag har inte pratat i telefon med henne på jag vene hur länge!!! De va jättekul å få höra hennes röst.. Vi prata i hela 1,5 timma!! Sen va vi tvugna å lägga på.. Men jag hoppas att vi snart hörs igen..


Måste städa å packa klart nu.. Funderar på om jag ska dammsuga i morron, ere elakt å plocka fram dammsugarn klockan 8?!? Fast den låter ju inte så mye å så tror jag att de flesta redan har åkt hem, så de e nog inga problem.. De kommer ju bara å låta lite granna i nån minut.. Har ju inte så mye å dammsuga..


Får se hure blir med bloggen nu.. Kommer å va på landet där jag knappt har el, jo de har jag.. Men inge internet.. Men jag ska nog få tag i de å försöka uppdatera lite grann.. =P


Annars så önskar jag

 GLAD PÅSK

Ciao

Btw, bloggen kommer å fylla ett år under påsken, undra hur jag ska fira de.. =P


Vad tycker du?

(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0