Påskdagen

Skrivet den 2008-03-23, klockan 11:38:13
Bussen blidde ganska full från NUS, men sen klev de av å så fick jag fönsterplats.. Fast en person breve mej men de gjorde inge.. Blev lite orlig ett tag då hon somna, för jag trodde att hon skulle lägga sej på min axel.. Va ska man göra då lixom?? "Öhm, ursäkta, men kan du flytta på dej?" =P Kanske inte.. Men tur att det inte hände..

Va tvungen å göra ett bussbyte, men de va väldigt skönt ute så de gjorde inge.. Sen kom bussen å jag lassa in alla min packning, va lite jobbigt.. Men de gick.. Sen kom mamma å Macke å hämta mej vid bussen å vi åkte å handla mat.. Sen fick jag köra hem!!! =P=P

Hem börja laga mat medan pappa å Mackie fick städa.. Eller pappa fick städa, för Macke gick igenom med trasan väldigt fort.. =P=P De fråga hela tin hur nog de behövde vara om en speciell person skulle kolla där å där.. =P=P Bara för att de skulle gå så fort som möjligt..

Sen blevre midda å så gick vi å la oss väldigt tidigt.. Bara för att jag gick å la mej så tidigt så vakna jag klockan 7!! Fats jag ville inte krypa upp ur sängen för de va så kallt, så jag låg kvar till 9.. Då blevre frulle å sen hjälpte jag pappa me å fixa kranen, jises va händig jag är!!! Sen gick jag å Jissa ut å satte upp fjädrar i träden..

In duscha, eller jag så gott de gick.. De e lite knepigt å gö de utan vatten, men nu har man lärt sej hur man gör..=P=P Bråka lite med Macke, eller han bråka med mej, för att jag tog en torr handduk.. Å han trodde inte att de fanns nån kvar till honom.. Men de gjorde de..

Sen kom E, å jag trodde att hela familjen skulle stå i fönstret, men jag tror inte att de gjorde de.. Eller jag hoppas inte de iaf.. För man behöver lix inte skrämma bort folk redan från början.. Haha..

Blev rundvisning å sen mat, mmm va gott de va!! Mina egna köttisar, kan de bli bättre?!? Efterrätt å kaffe på de.. E va lite skeptisk när mamma duka fram memman, men han smaka de iaf, men jag tror inte att han gilla de.. Haha, å de e förståeligt.. För de e verkligen inte gott!! De e typ bara pappa som gillar de...

Sen fick vi leta påskägg, eller jag behövde inte leta, för Macke hittade mitt, skönt!! Haha.. Sen va jag tvungen å pack iordning lite grejor för att åka hem till E. Kom innanför dörren så möttes vi av hans små kusinbarn.. Sen gick de inte till deras mamma å sa: "Mamma titta vad E har med sej!!" Haha.. Hmm, de lät typ som: "Mamma titta va katten har släpa in!!"

Va lite social, å sen tv-tittande.. Va tvungen å hålla mej vaken till 00 för då skulle jag skicka ett sms till pappa som har födelsedag idag.. Men han läste de inte ens då.. =S

Jaja, ska gå nu..

Ciao 

Vad tycker du?
Skrivet av: E.
Den 2008-03-23, klockan 21:52:49

Kul att du får köra bil gumman!;) haha, d som saga sa, d e kärlek vettu;)

Skrivet av: Agge
Den 2008-03-27, klockan 11:34:45

jag vet, lite kul vare faktiskt.. =P


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0