Dammigt

Skrivet den 2008-03-08, klockan 13:32:08
Vart kommer allt damm ifrån?!?! Okej, nu vare iofs två veckor sen ja städade sist, men ändå 2 veckor!! De e ju inte så lång tid.. Eller? Kan det verkligen komma så här mycket damm på den korta tiden..?? Jag tror att mitt rum måste dra åt sej en massa damm, för annars vet ja inte va som är problemet..

Måste snart suga upp alla mina dammisar, för E får absolut INTE serom.. =P=P Sen måste jag vattna blomman, men ja vene om ja är så sugen, för den stack mej igår när jag tänkte göra de.. Fast de kan va på tiden, denhar nog inte fått vatten sen innan jul, å de va ett tag sen.. Men den lever.. Jag har bara vattnat den 2 ggr sen jag flytta upp å jag flyttade upp i mitten av augusti.. =P=P Så den måste vara väldigt tålig..

Kom å fundera på vart jag har fått blomkrukan ifrån..?? Hmm, de e nån figur med en kotte på huvudet som håller i en korg.. Jag undrar om jag inte fick den i julklapp av Sandra.. Jag tror att det var så, annars har jag absolut ingen aning.. Om det är från nån annan så är jag lessen att jag inte kom ihåg de.. =P=P

Ska städa klart nu å sen ere duschen som väntar.. Å sen måste jag ta mej till NUS, för E tror inte att han hittar tillbaka.. =P=P Dåligt minne?? Kanske de.. haha..

Ciao

Vad tycker du?
Skrivet av: E.
Den 2008-03-09, klockan 16:04:50

jag hittade ju hit;) försök inte påstå att jag har dåligt minne;)

Skrivet av: Agge
Den 2008-03-10, klockan 16:49:35

haha, men du höll ju på å köra förbi.. =P


(Kommentarer där du gör reklam för din egen blogg, ber mej rösta på dej, tipsar om dina spännande tävlingar, "dagens blogg", mm kommer jag inte att godkänna)


Ditt namn:
Klicka i rutan så sparas du till nästa gång

Din E-postadress: (bara synlig för mej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0